Чому щасливий співробітник дорівнює щасливому клієнту? Представляємо спікера Всеукраїнської онлайн-конференції з продажів в ритейлі – Ксенію Сергєєву, операційну директорку мережі «ISEI»

22.10.2024
113

Про сервіс в ритейлі написано десятки книг і проведено безліч консультацій. Але це питання залишається в топі запитів серед українського бізнесу. Кожен намагається зацікавити та утримати покупця всіма доступними методами. А можливо варто звернути увагу на продавця?


Практично доведено, що рівень задоволення від покупки та отриманого сервісу покупця напряму залежить від рівня вмотивованості співробітника, від того, на скільки він щасливий на своєму місці.
Абстрактне поняття «щасливий продавець» можна перетворити на значний прибуток, якщо уміло розставляти пріоритети, мотивувати і залучати персонал для покращення сервісу.

Ксенія Сергєєва, операційний директор мережі магазинів «ISEI», поділиться реальним кейсом компанії з покращення сервісу в роздрібній торгівлі через залучення персоналу. Вже в цю п’ятницю 25 жовтня на Всеукраїнській онлайн-конференції з продажів.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.