Чи існують кордони для бізнесу? Представляємо спікера Всеукраїнської онлайн-конференції з продажів в ритейлі – Олену Коронотову, співвласницю та керуючу партнерку IDNT

18.10.2024
375

Так! Якщо це кордони у нашій свідомості та планах розвитку. А загалом жодних кордонів вже не існує. Ми можемо вивчати міжнародні ринки й підкорювати їх, а можемо вивчати досвід інших країн та вдосконалювати власний бізнес в Україні.


Міжнародний досвід, як і досвід суміжних ніш ритейлу дає можливість в першу чергу поглянути на власний бізнес під іншим кутом. Відшукати нові вектори розвитку та спробувати нестандартні підходи.
Про міжнародні тренди зростання та масштабування ритейлу на Всеукраїнській онлайн-конференції з продажів розповість Олена Коронотова, співвласниця та керуючий партнер IDNT. Компанії, яка понад 12 років розробляє формати точок продажів для ритейлерів та сервісних компаній користуючись європейськими методологіями.
- Керування споживчим досвідом як виграшна стратегія конкурентної боротьби
- Які інструменти вивчення споживачів та покращення клієнтського досвіду можна використовувати самостійно для розвитку і підвищення дохідності
- Крос-індустріальний підхід у стратегічних та тактичних задачах для ритейлу
- Світові best practices та тренди, що зростають
- Найпоширеніші помилки та антитренди в торгівельних і сервісних мережах
Наприкінці виступу кожен учасник має змогу поставити запитання спікеру, щоб остаточно переконатись в доречності тих чи інших трендів і досвіду для власного бізнесу.
Конференція відбудеться 25 жовтня з 10:00 до 19:00

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.