Vodafone розширює мережу власних магазинів

15.05.2024
842

Фото: пресслужба Vodafone

Vodafone Retail відкрив одразу два магазини — в Броварах та Одесі. Від початку року ритейлер перезапустив уже 11 торгових точок в оновленому форматі. Про це повідомляє пресслужба компанії


«Нам важливо вдосконалюватися, аналізувати запити своїх відвідувачів і вчасно реагувати на них. Тому ми постійно працюємо над розширенням асортименту персональних ґаджетів, девайсів для розумного дому, ігрової периферії для ПК та консольного геймінгу від найвідоміших брендів. Ми змінюємося, щоб разом з надійним звʼязком відкривати своїм клієнтам не тільки доступ до новітніхтехнологій, але й до комплексних рішень. Наприклад, пропонуємо до 12 місяців зв’язку в подарунок до девайсів. Купуєш смартфон, планшет, модем чи роутер та отримуєш професійно підібраний пакет послуг до нового ґаджета безкоштовно. Кожен другий смартфон у нашій мережі продається зі звʼязком в подарунок», — ділиться Владислав Рапута, Керівник напрямку комерції та маркетингу Vodafone Retail.

Оновлені магазини Vodafone — це приміщенням з більшою площею та, відповідно, можливістю доступу до товарів. Vodafone Retail вдалось підвищити ефективність реформатованих торгівельних точок в середньому на 50% відсотків в порівнянні з аналогічним періодом минулого року та майже вдвічі збільшити  кількість брендів, товари яких доступні в фірмових магазинах.

Vodafone Retail працює омніканально. Клієнти можуть зробити покупку за найбільш зручним для себе сценарієм: оформити замовлення через інтернет-магазин Vodafone Shop, організувати Pick Up з найближчого магазину, скористатися store-to-door та онлайн-полицею. Зараз мережа магазинів Vodafone налічує 94 власні торгові точки й до кінця року планує перетнути позначку в 100 фірмових магазинів.

Vodafone Україна – українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 2023 роках досягли 42 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,9 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють в енергетичній, телекомунікаційній, високотехнологічній і будівельній галузях.

Група компаній працює у Нідерландах, Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані та ОАЕ.

Наприкінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.