SPORT CITY розширює горизонти: відкриття п’ятого магазину у Києві

24.10.2023
439
PR матеріал

21 жовтня 2023 компанія SPORT CITY відкрила новий магазин в ТРЦ Lavina. Новий формат, площою 902 кв.м, став п’ятим магазином мережі у Києві


Цей новий крок є свідченням нашої відданості спортивній культурі та задоволенню потреб кожного клієнта. SPORT CITY прагне створити зручні та комфортні умови для всіх, хто обирає здоровий та активний спосіб життя.

Усі відвідувачі, які завітають до магазину до 5 листопада, отримають особливий подарунок — 1000 гривень на бонусну карту, яку можна використовувати для покупок у магазині SPORT CITY.

Навіть у цей важкий період, SPORT CITY продовжує свою місію сприяння активному способу життя та внесення свого вкладу у відновлення економіки країни. Ми пишаємося можливістю відкривати нові магазини та надавати найкращі товари за оптимальними цінами для вашого успіху в повсякденному житті.

Запрошуємо всіх приєднатися до нашого святкування та завітати до нашого нового магазину в ТРЦ Lavina, Київ. Разом ми зробимо кожен день більш активним та здоровим!

Про SPORT CITY:

SPORT CITY - це національний мультібрендовий ритейлер товарів для спорту та активного відпочинку, включаючи одяг, взуття та інвентар. На сьогоднішній день, SPORT CITY активно розвивається, відкриваючи нові роздрібні магазини та розширюючи онлайн присутність на sportcity.ua. Головний офіс компанії розташований у м. Києві. SPORT CITY входить до Топ-3 національних мереж спортивних магазинів одягу та взуття. На жовтень 2023 року, мережа працює у 27 містах та налічує 34 працюючих магазини SPORT CITY. Наша місія - просувати цінності здорового способу життя та активного відпочинку, надихати енергію, силу та бажання перемагати.

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.