SPORT CITY відновив роботу магазину у Миколаєві

07.11.2023
564
PR матеріал

У п’ятницю, 3 листопада, місто Миколаїв вітало довгоочікуване відкриття ТРЦ CITYcenter. Також відбулося відкриття оновленого магазину SPORT CITY - відомого у всьому регіоні магазину для справжніх любителів активного відпочинку та спорту.


Не зважаючи на труднощі та обмеження, пов'язані з теперішнім життям, команда SPORT CITY продовжила надавати якісний сервіс та найновіші тенденції у світі спортивного одягу та взуття. Відкриття магазину є чітким вираженням відданості компанії спортивній спільноті та місту Миколаєву.

Оновленому простіру магазину раділи більше ніж 3 тисячі відвідувачів. Асортимент представлено колекціями відомих спортивних та аутдор брендів, що дозволяє кожному клієнту знайти ідеальний вибір для свого виду спорту з комфортом і стилем чи то для активного повсякденного життя.

З нагоди відкриття магазину з 3 по 16 листопада, кожен покупець отримує 1000 бонусів, які можна використовувати для знижок на першу покупку.

Додаткову інформацію про асортимент та акції можна знайти на офіційному веб-сайті компанії: sportcity.ua/ua

SPORT CITY - це національний мультібрендовий ритейлер товарів для спорту та активного відпочинку, включаючи одяг, взуття та інвентар. На сьогоднішній день, SPORT CITY активно розвивається, відкриваючи нові роздрібні магазини та розширюючи онлайн присутність на sportcity.ua/ua Головний офіс компанії розташований у м. Києві. SPORT CITY входить до Топ-3 національних мереж спортивних магазинів одягу та взуття. На листопад 2023 року, мережа працює у 27 містах та налічує 34 працюючих магазини SPORT CITY.

Міссія SPORT CITY: «Надавати найкращий та найзручніший сервіс для підбору спортивного одягу, взуття та аксесуарів серед найкращих брендів, щоб допомагати людям зберегти свої кошти та час, відчувати себе впевнено у спортивному одязі, і відповідно пробуджувати у людей бажання вести спортивний спосіб життя, що призведе до генерації високої життєвої енергії і розвитку України.»

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.