SPORT CITY: з початку 2023 року відкрито десятий новий магазин мережі в м. Лубни

28.12.2023
546
PR матеріал

Навіть у найважчі часи, коли вся країна переживає випробування воєнного стану, SPORT CITY вирішив відкрити свої двері, створюючи острівець позитиву та активності у серці Лубень


23-24 грудня 2023р. – відкрито десятий новий магазин мережі  з початку 2023 року! Площа нового двоповерхового магазину становить 384,4 кв.м. На першому поверсі розташовано колекції для чоловіків, на другому поверсі – для жінок і дітей.

SPORT CITY – це не просто магазин, це символ віри у майбутнє та важливість активного способу життя в будь-яких обставинах.

У SPORT CITY вас чекає широкий вибір високоякісного спортивного одягу, взуття та аксесуарів від світових гігантів індустрії, серед яких Nike, Adidas, Under Armour, Puma, та інші. Ми впевнені, що спорт є необхідним компонентом нашого позитивного відношення до життя!

Для SPORT CITY спорт – це не просто розвага, це засіб вираження силі та витривалості, навіть у важкі часи. У SPORT CITY відвідувачі знайдуть все для свого улюбленого виду активності – від бігу та футболу до фітнесу та йоги. 

З 23 грудня 2023р. по 08 січня 2024р. компанія подарує кожному покупцеві 1000 грн. на бонусну карту. Це спосіб подякувати за  відданість та підтримку у ці важкі часи.

Адреса: м. Лубни, вул. Шевченка, 8

Графік роботи магазину: 9:00-19:00

SPORT CITY вірить у силу спорту та єднання спільноти, навіть коли світ знаходиться під впливом випробувань. Приєднуйтеся до нас та робіть акцент на позитивних змінах у своєму житті!

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.