"Ашан" відкриє магазин концепту Pick up Point у UNIT.City

15.02.2022
1369

Фото: ua-retail.com

Ритейлер "Ашан" стане резидентом в інноваційному парку UNIT.City. Про це повідомляє All Retail із посиланням на компанію.


Новий супермаркет працюватиме у форматі автономного магазину концепту Pick up Point. Точна дата відкриття наразі невідома.

У жовтні 2021 року засновник UNIT.City Василь Хмельницький поділився планами щодо роботи ритейлера. В інтерв’ю з бізнесменом Євгеном Черняком, у рамках програми Big Money, було зазначено, що на території артоб’єкту "Маяк інновацій" заплановане функціонування повністю автоматизованого супермаркету "Ашан".

На національних сайтах з пошуку роботи вже з’являються вакансії в "Ашан", який працюватиме в інноваційному парку.

  • Нагадаємо, ритейлер на початку 2020 року запустив формат торгових точок Pick Up Point. Наприкінці року у компанії повідомили про плани подальшого розвитку своїх магазинів цього формату. Загальна кількість магазинів становить 16 точок.
  • Формат поєднує традиційний магазин біля будинку з пунктом видачі інтернет-замовлень. Ритейлер розвиває два варіанти pick up point: "Стріт" — "здоровий перекус на вулиці", розташовуються у людних місцях, ставка на швидку та корисну їжу. "Резіденс" — "магазин біля будинку", з ширшим асортиментом. У всіх випадках є кава і хот-доги, поштамати, зона кава-брейка.
  • Нещодавно рітейлер відкрив перший автономний магазин формату pick up point у ЖК "Комфорт-таун" став першим в Україні автономним магазином. Магазин працює цілодобово, а потрапити до нього можна за допомогою QR-коду.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.