Новою директоркою "Ашан Україна" призначена Марта Труш

02.03.2023
1423
Марта Труш, нова гендиректорка Ашан Україна

Фото: https://www.facebook.com/auchan.ua/

Компанію «Auchan Україна» очолила Марта Труш, про це вона повідомила в інтервʼю Forbes. Попередня СЕО Вікторія Луценко призначена генеральною директоркою «Auchan Угорщина». 


 

Марта Труш прийшла в компанію в 2012 році, до війни працювала на посаді HR-директора «Auchan Україна». З вересня 2022 року вона очолювала дирекцію з продажів французького ритейлера. За її словами кадрові зміни в компанії планові та не повʼязані з повномасштабною війною. Вона пояснює, що коли компанія розвивається на ринку багато років, відбувається заміна експатів на локальних працівників. За її словами, зараз у компанії залишається один член комітету дирекції експат, решта призначених – українці.

Вікторія Луценко, яка працюватиме генеральною директоркою «Auchan Угорщина», прийшла на посаду CEO «Auchan Україна» на початку 2018 року. До призначення в Україні вона займала посаду директорки напряму «Клієнти та інновації» угорського підрозділу французького ритейлера. За час роботи Луценко компанія відкрила новий формат точок продажів – Auchan Pick up point. 

В 2021-му виторг «Auchan Україна» складав 14,4 млрд грн. У воєнний 2022 рік він впав на 27%

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.