Prom.ua нагородив найкращих із 65 тис. інтернет-підприємців країни

14.12.2021
4762
PR-Матеріал

10 грудня найбільший маркетплейс країни Prom.ua провів щорічну Премію Ecommerce.Кращі 2021. Маркетплейс нагородив 14 переможців із 65 тисяч продавців зі всієї України. Деякі підприємці отримали нагороду другий рік поспіль, що вказує на високий рівень їх сервісу.


Переможці показали результати у таких напрямках як: обслуговування покупців, робота з безпечними сервісами онлайн-оплат, робота з покупцями або у В2В-напрямку, високі показники у спеціалізованих категоріях товарів тощо.

“13 років тому ми побачили можливості на українському ринку B2B. В Україні – десятки тисяч компаній, які займаються продажами, але лише кілька тисяч із них мали хоч якусь представленість в інтернеті. Тоді вартість ведення бізнесу в інтернеті була досить високою – кілька тисяч доларів на рік. Ми зрозуміли, що можемо суттєво знизити цю ціну, що й зробили – знизили у 10 разів”, – каже Микола Палієнко, співзасновник Prom.ua та генеральний директор EVO.

Крім тих, хто отримав нагороду за сервісність своїх інтернет-магазинів, премію отримали і ті, хто допомагають іншим та навчають у сфері інтернет-маркетингу. Підприємці самі визначали переможців у номінаціях “Народний вибір” та “Експертний вибір”.

Це – ті люди, які регулярно діляться порадами, ідеями та розвивають український e-commerce.

“Навіть якщо у вас немає фундаментальних знань про інтернет-комерцію, але є бажання та готовність працювати, маркетплейс допоможе вам вирости як інтернет-підприємцю. У нас все це можна отримати і почати легко продавати в інтернеті, надаючи хороший сервіс покупцям”, – доповнює Денис Горовий, співзасновник та CEO Prom.ua.

Ще, у рамках Премії, маркетплейс створив рейтинг ТОП-100. Це підприємці, які за 2021 рік отримали не менше 95% позитивних відгуків від покупців та показали високі результати в обсязі продажів. На їхній сторінці продавця та товарах з'явилася позначка, що магазин входить до сотні найкращих. У січні товари переможців та ТОП-100 будуть зібрані на окремій сторінці на Prom.ua із додатковим просуванням для покупців. Крім цього, переможці та ТОП-100 отримали подарунки від партнерів-логістів Премії – Justin та Укрпошти.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.