Amazon відкрив магазин Amazon 4-star у Європі. Це перший непродовольчий магазин онлайн-гіганта за межами США

11.10.2021
2325

Фото: news957

Amazon відкрив свій перший магазин непродовольчих товарів за межами США - у Британії. Новий магазин Amazon 4-star знаходиться у Грінхіті, неподалік від Лондона. Це перший магазин такого роду за межами США, де у Amazon вже більше тридцяти філій цієї концепції.


 

Концепція Amazon 4-star пропонує товари з кращими оцінками на сайті рітейлера. Асортимент зазвичай складається з 2000 року SKU, кожен з яких отримав не менше чотирьох зірок у рейтингу покупців. Продукція включає книги, побутову електроніку, іграшки, ігри та предмети домашнього вжитку, причому передбачається, що пропозиція буде постійно оновлюватися. Зазвичай асортимент конкретного магазину залежить від уподобань його аудиторії.

У новому і першому магазині у Британії буде розташований великий технічний розділ з пристроями Amazon: електронними книгами Kindle, планшетами Fire і Echo Dots. Таким чином, відзначають експерти, компанія привертає увагу покупців до пристроїв Amazon і може нагадати клієнтам підписки Prime про цінності їх членства, запропонувавши додатковий вибір, а також стимулювати онлайн-покупки.

Рітейлер поки не називає кількість магазинів, які можуть з'явитися у Великобританії. 

На даний час Amazon управляє шістьма високотехнологічними продуктовими магазинами у Британії. У березні онлайн-гігант відкрив магазин Amazon Fresh без кас. Торгова точка використовує технологію компанії Just Walk Out, яка дозволяє покупцям брати товари з полиць і виходити з магазину, без розрахунку на касі.

Amazon has opened its first general store in the UK, selling products rated four stars or above by customers and trending items (Photo: PA)

 

Фото: yorkshireeveningpost.co.uk

Джерело: Retail Detail

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.