Walmart випустить журнал-книгу з рецептами, інгредієнти для яких можна буде купити онлайн у найближчому магазині мережі

10.09.2021
2323

Фото: The Drum

Рітейлер Walmart уклав партнерську угоду з компанією Meredith (видавець Better Homes&Gardens, Allrecipes, EatingWell, Parents і Real Simple) з випуску книги з рецептами. Про це повідомляє The Drum.


Згідно угоді, Meredith буде випускати спеціальний продукт — bookazine (журнал-книга) з рецептами, інгредієнти для яких можна буде купити у найближчому магазині мережі прямо зі сторінок журналу. Для цього буде використовуватися технологія доповненої реальності, а також візуальний пошук, підтримка по телефону, чат-боти і послуги з планування харчування на основі штучного інтелекту.

В умовах триваючої пандемії і початку шкільного сезону, покупці можуть шукати рішення для простих і заощаджують час способів робити покупки і готувати їжу. У Meredith вважають, що обсяг контенту, пов'язаного з плануванням продуктових покупок (і їжею) збільшиться на 30% по всім виданням компанії.

  • Останні дані eMarketer також показують, що споживачі у США витратять більше $933 млрд на онлайн покупки у 2021 році, що майже на 18% більше, ніж у минулому році.
  • Інвестиції як у звичайну роздрібну торгівлю, так і в e-commerce можуть допомогти Walmart максимально використовувати зростаючу тенденцію гібридних моделей рітейлу, першопроходцями якої стали такі компанії, як Amazon.
  • У той же час споживачі все більше вимагають інноваційних можливостей для здійснення покупок по цифрових каналах. Зростання соціальної комерції і покупок з використанням доповненої реальності говорить про цю тенденцію. Нове партнерство Walmart і Meredith може допомогти обом компаніям розширити свої можливості для покупок і зберегти перевагу у все більш конкурентному середовищі.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.