Як буде виглядати ТРЦ Ocean Mall після відкриття. У мережі з'явилося кілька візуалізацій

27.02.2020
5742

Компанія Urban Experts, яка працює над дизайном інтер'єру ТРЦ Ocean Mall, оприлюднила перші зображення майбутнього об'єкта, пише видання rau.ua


 

{MiniGallery: 470}

В Urban Experts відзначають, що дизайнерам проекту необхідно було реалізувати ряд цікавих рішень. По-перше, підкреслити роботу архітекторів, щоб шестирівневий будинок висотою 40 метрів, з нижнього рівня якого видно скляні ліхтарі, здавалося легким і невагомим. Архітектори і конструктори також створили тонкі перекриття, великі прольоти, атріуми і мости.

Дизайн-образ торгового центру сформований на основі назви - Ocean Mall. Розташований поруч Ocean Plaza - потужний бренд, і ця точка на мапі міста вже асоціюється зі словом "Океан". Фасад Ocean Plaza - океанські хвилі. Над хвилями підіймається айсберг Ocean Mall - цей символ обраний головними архітекторами проекту - майстерні А. Пашенько.

В Urban Experts запевняють, що відкриття Ocean Mall відбудеться вже в кінці 2020 року. Нагадаємо, що відкриття Ocean Mall переносилося неодноразово.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.