Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.
МХП планує через 10-15 років перейти до виробництва готової їжі
Фото: pershyj.com
Український виробник курятини компанія МХП планує за 10-15 років перейти від виробництва сировини до виробництва їжі. Про це повідомив власник холдингу Юрій Косюк в інтерв'ю Forbes.ua.
«Ready to cook буде дуже мало. Ready to eat — багато. Завдання на найближчі 10-15 років — здійснити глобальний перехід з виробника сировини у виробника їжі», — сказав власник МХП.
Він також зазначив, що у його планах побудувати нову масштабнішу компанію: «У вашій тарілці мʼясо — це 20%. Величезна неосвоєна територія — овочі, зелень, паста, каші. Ми теж туди йдемо».
Базовими каналами поширення, за словами Косюка, стануть магазини біля дому.
-
Нагадаємо, нещодавно холдинг МХП почав співпрацювати з проектом "хмарної кухні" Glovo. Для проекту компанія розробила продукти, запустила виробництво і відвантажила всі інгредієнти.