Rozetka запустила в Узбекистані інтернет-магазин У Ташкенті вже працює дві точки видачі замовлень

08.11.2021
5035

Фото: Rozetka.uz

Маркетплейс Rozetka.ua вийшов на ринок Узбекистану Про це повідомив портал dev.ua. За інформацією узбецького ЗМІ Spot.uz — інтернет-магазин було запущено ще у середині вересня, тоді ж відкрито перший пункт видачі інтернет-замовлень у столиці Узбекистану — Ташкенті.


 

Про те, що найбільший маркетплейс України має намір запуститися в Узбекистані, стало відомо у червні 2021 року. До того моменту компанія зареєструвала в Узбекистані свій логотип та товарний знак "РОЗЕТКА ЛІМІТЕД", а також його транслітерацію ROZETKA LIMITED. Сам сайт інтернет-магазину, згідно з даними WHOIS, було зареєстровано ще у травні 2021 року.

Влітку у PR-службі Rozetka на питання Retailers про зареєстровану торгову марку повідомили, що компанія дійсно зареєструвала її в Узбекистані, проте не підтвердили інформацію про сам запуск, повідомивши, що рішення щодо відкриття ще не ухвалене. При цьому видання Kapital.uz повідомляло, що Rozetka підтвердила їм інформацію про вихід компанії на ринок Узбекистану.

Наразі у Ташкенті працює дві точки видачі, повідомляється на сайті Rozetka.uz. Доставка замовлень у них – безкоштовна. Маркетплейс також пропонує безкоштовну доставку кур'єром Ташкентом протягом 24 годин з моменту підтвердження замовлення. Згодом компанія сподівається працювати з постачальниками з Узбекистану, зазначає Kapital.uz.

Поки що на сайті є менше категорій товарів, ніж на українському сайті Rozetka. Наприклад, відсутні категорії "Одяг, взуття та прикраси", "Зоотовари", "Алкогольні напої та продукти", "Товари для геймерів", а також "Тури та відпочинок".

В інтернет-магазині також є додаток в AppStore, що підтримує версію російською, українською та узбецькою мовами.

 

Нижче на фото, як виглядають точки видачі інтернет-замовлень у Ташкенті.

Авторка: Людмила Будіна

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.