PayPal спростувала чутки про покупку соцмережі Pinterest

25.10.2021
1705

Компанія PayPal спростувала чутки про те, що нібито купує Pinterest. Про це повідомляється на сайті платіжного сервісу.


На тлі новин про угоду акції Pinterest подорожчали майже на 20%. Після спростування покупки вони втратили у ціні близько 10%. Котирування PayPal виросли на 6%, повідомляє Reuters.

Повідомляється, що PayPal не надав додаткових подробиць у своїй заяві.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що PayPal веде переговори про покупку соцмережі Pinterest. Угода оцінюється у $40 млрд. Однак, зазначає Reuters, джерела агентства повідомили "що угода не буде однозначною і умови можуть змінитися".

Угода з Pinterest була б найбільшим придбанням соцмережі, за заявленою ціною, набагато перевершує покупку LinkedIn корпорацією Microsoft за $26,2 млрд у 2016 році. Це також дозволило б PayPal збільшити зростання e-commerce, оскільки покупці все частіше купують товари, які бачать у соцмережах або які їм рекламують інфлюенсери в Instagram, TikTok і навіть Pinterest.

Колаборації PayPal з Pinterest видання Quartz назвало "торговим центром". «Порівняння торгових центрів проводилося для інших додатків, особливо для TikTok і Instagram, але Pinterest, мабуть, є найбільш переконливим аргументом через те, як він спроектований. У той час як мережі, такі як Facebook, виконують соціальну функцію, пов'язуючи людей з друзями і друзями цих друзів, а TikTok пропонує користувачам контент на основі їхніх інтересів, Pinterest, надає контент на основі смаків і уподобань, розуміючи стиль користувачів, допомагаючи підібрати контент , який вони шукають », - зазначає видання у статті, присвяченій угоді двох компаній.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.