У Миколаєві відкрився перший дискаунтер "Пюре" власників мережі "Таврія В". Як він виглядає?

04.10.2021
4599

Фото: Novosti-n.org

У Миколаєві відкрився перший магазин мережі дискаунтерів "Пюре", яку розвивають власники південноукраїнської мережі магазинів "Таврія В", повідомляє All Retail.

Магазин знаходиться у ТЦ "Корабельний". Площа торгового об'єкта становить близько 13 000 кв.м. У ньому представлено понад 3 500 SKU продовольчих і непродовольчих товарів. Асортимент складає в основному продукція регіональних виробників, а також товари власного імпорту.

Концепція "Пюре" має на увазі запуск об'єктів площею від 1000 кв.м (асортимент до 1000 SKU) до 13 000 кв.м (асортимент до 3500 SKU). За словами заступника генерального директора з операційних питань і розвитку мережі "Таврія В" Дениса Поповиченко, в асортименті представлений товар від виробника з мінімальною націнкою - роздрібна ціна нижче товарів-аналогів на 20-30%. Цього вдалося досягти завдяки відсутності маркетингового навантаження.

Фото: Korabelov.info

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.