Intertop запустив преміум-підписку. Вона пропонує безкоштовну доставку замовлень, закриті розпродажі і резерв товару на 120 годин

21.09.2021
3299

Фото: Intertop

Intertop запустив послугу преміум-передплати Top Intertop. Про це йдеться на сайті рітейлера. Передплатникам пропонують безкоштовну доставку, закриті розпродажі, 120 годин резерву товару та інші бонуси.


Передплату можна оформити відразу на сайті або купити у будь-якому магазині мережі: Intertop, Armani Exchange, Emporio Armani, Clarks, Ecco, Geox, Marc O'Polo, Napapijri, Skechers, Timberland, The North Face, Vans, Kiko Milano, Intertop Kids і Intertop Outlet.

Для першої активації підписки потрібно вийти з особистого кабінету і зайти до нього повторно. Підписка буде автоматично застосовуватися до покупок на сайті Intertop.ua і у магазинах мережі.

Підписка дійсна рік, її не можна скасувати протягом цього часу, йдеться у правилах на сайті. Вона не буде оновлюватися автоматично - за бажанням клієнт може придбати її повторно. На сайті вартість послуги становить 199 грн.

Автор: Кирило Руднєв

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.