У торгових центрах України встановлять спецкамери, щоб спостерігати за дотриманням карантину

14.09.2021
2259

Фото: schlosserandpritchettlaw

У торгових центрах України встановлять спеціальні камери для моніторингу дотримання карантинних обмежень. Про це розповів головний санітарний лікар Ігор Кузин в інтерв'ю для Liga.net.


За його словами, у випадку погіршення епідеміологічної ситуації у регіони будуть здійснювати досить часті візити, а на рівні областей планують проводити виїзні засідання комісії ТЕБ та НС.

«Будуть встановлені спеціальні камери у торговельних центрах на рівні областей країни, які дозволять побачити, скільки людей не використовують маски, чи дотримуються соціальних дистанцій», — зазначив Кузін

  • Нагадаємо, Кабмін поновив правила карантину в Україні, згідно з ним, передбачено, що нові карантинні обмеження не поширюватимуться на людей, що мають “зелені” або “жовті” COVID-сертифікати, а також на заклади, якщо весь персонал і відвідувачі мають “зелений” сертифікат. 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.