“Є певні перешкоди”: власники Сільпо відклали відкриття перших спортклубів у Києві

02.09.2021
2062

Фото: Apollo Next

Fozzy Group перенесла відкриття перших трьох спортивних клубів мережі Apollo Next у Києві. Про це повідомила компанія у Facebook.


«Інколи все йде не за планом. Особливо, коли чекаєш чогось понад усе. Клуби готові, але є певні перешкоди, які ми вирішуємо», — написала компанія. 

Згідно з повідомленням, відкриття клубів у ТРЦ Dream Town 1 і ХарОК Minimall відбудеться 9 вересня, в Arena City – 15 жовтня. При цьому наголошується, що вже з 1 вересня можна прийти і подивитися зали у перших двох торгово-розважальних центрах, а також зареєструватися. Крім цього, компанія підготувала сорі-бонус гостям Arena City — можливість відвідувати один з двох клубів, що відкриваються раніше, без старту підписки домашнього клубу.

  • Нагадаємо, про плани Fozzy Group запустити власну мережу спортклубів стало відомо у кінці липня цього року. Тоді ж почався продаж підписок. Перші спортклуби мали відкритися на початку вересня.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.