Visa в Україні запустить технологію Tap to Phone. Смартфон можна буде використовувати як POS-термінал

27.08.2021
3022

Visa

Visa спільно з платіжним сервісом Portmone і банком "Конкорд" запускають в Україні мобільний додаток на базі Tap to Phone, який дозволить підприємцям використовувати смартфон як звичайний POS-термінал та отримати відшкодування коштів на рахунок будь-якого банку, повідомляє Financial Club.


 

Підключитися до сервісу можна онлайн - пройти ідентифікацію у Portmone, там же укласти договір, після чого встановити додаток і почати користуватися Tap to Phone. Відзначається, що різниці, у якому українському банку у підприємця рахунок, немає.

За допомогою Tap to Phone покупці зможуть оплачувати безконтактними картами або NFC-пристроями (смартфон, годинник). Якщо операція з використанням карти перевищує ліміт у 1500 гривень, буде потрібно ввести пін-код.

У Visa підкреслюють, що Україна стала однією з перших країн у регіоні CEMEA (Центральна, Східна Європа, Близький Схід), де технологія Tap to Phone буде працювати за допомогою банку і небанківської платіжної платформи.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.