Онлайн-продажі товарів для краси і здоров'я в Україні збільшилися у 2,5 рази - дослідження Admitad Affiliate

26.08.2021
2103

Онлайн-продажі товарів для краси і здоров'я в Україні збільшилися у 2,5 рази - у першому півріччі 2021 року кількість онлайн-продажів збільшилися на 147%, а сума покупок - на 109%, говориться в дослідженні компанії Admitad Affiliate, яке опублікував rau. ua.


За даними дослідження, у першому півріччі 2021 року кількість світових продажів товарів для краси і здоров'я збільшилися на 27%, а сума продажів - на 47%. Крім того, у світі зростає інтерес користувачів до виробників товарів "по догляду за собою" - число переходів на їх сайти збільшилося у сім разів.

Середній чек у сфері краси та здоров'я скоротився у декілька разів і у серпні 2021 року склав близько $31. Варто відзначити, що за цим показником Україна відстає від країн-лідерів.

У Admitad Affiliate відзначають, що покупці часто шукають кращу ціну і активно користуються кешбеком і купонами. При цьому відчутна частка користувачів довіряє рекомендаціям блогерів і спільнот у соціальних мережах.

Деякі джерела замовлень активно набирають обертів, наприклад, такі канали трафіку: інтернет-блоги і онлайн-ЗМІ (+ 164%), соціальні мережі (+ 118%), вітринні сайти (+ 117%).

Джерело: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.