Власник A Development Олексій Баранов продає свою частку у кримському ТЦ Meganom. Через 7 років після окупації півострова

26.08.2021
3676

be-in.ru

Власник компанії А Development (київські ТРЦ Smart Plaza Polytech, Smart Plaza Obolon) Олексій Баранов продає свою частку в одному з найбільших ТРЦ окупованого Росією Криму - Meganom. Про це він сам повідомив НВ.Бізнес.


У найближчі тижні очікується підписання документів про вихід А Development з власників ТРЦ Meganom. Зараз торговим центром керує "Кримська девелоперська компанія", ринкова вартість якої становить 2,3 млрд рублів (31 млн доларів), згідно з даними російського сервісу "Все про компанії та власників НВІС".

У 2020 році компанія отримала отримала 495 млн рублів прибутку (6,7 млн ​​доларів) і 924,6 млн руб (12,5 млн доларів) виручки.

ТРЦ Meganom відкрили у 2013 році у Сімферополі. Його загальна площа становить 74 тис. Кв. м, і за даними "офіційного сайту" ТРЦ, у ньому працює кілька відомих мереж і брендів. За даними НВ.Бізнес, вартість такого ТРЦ в Україні - 80-100 млн доларів, але в окупованому Криму його вартість може бути нижче у кілька разів.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.