У першому півріччі 2021 року мережа "АТБ" відкрила найбільше магазинів на заході України - дані GT Partners

16.08.2021
3486

Фото: UA rating

Компанія GT Partners Ukraine дослідила експансію торгової мережі "АТБ" у першій половині 2021 року. За цей час рітейлер відкрив 39 нових торгових об'єктів - збільшившись з 1201 магазину у кінці 2020 року до +1238 магазинів у кінці червня 2021 року. У перші три місяці 2021 року компанія відкрила 15 магазинів, а за період з квітня по червень число нових магазинів збільшилося ще на 24 точки.


 

Західні регіони

На заході України у першому півріччі 2021 року було відкрито 14 нових магазинів мережі "АТБ". З них - 3 об'єкти на Львівщині та Івано-Франківщині, і ще по 2 магазини на Закарпатті, Рівненщині. На Волині та у Чернівецькій області відкрилося по одному новому "АТБ-маркету".

Північні регіони

У північній частині України кількість магазинів "АТБ" у першій половині 2021 року збільшилось на 13 торгових точок. У Київській області відкрилося 11 нових дискаунтерів, з них два - у столиці. Крім того, у Житомирській і Чернігівській області мережа відкрила по одному новому магазину.

Південні регіони

У Південній Україні у першій половині 2021 року зафіксовано 5 відкриттів нових "АТБ": в Одеській області - 3 об'єкти, у Миколаївській і Херсонській областях - по одному магазину.

Центральні регіони

За півроку мережа відкрила 5 нових дискаунтерів. Зокрема, у Вінницькій і Полтавській областях - по 1 магазину, у Черкаській області-3 магазини.

Східні регіони

За звітний період у Дніпропетровській та Харківській областях заробили 2 об'єкти АТБ. GT Partners пов'язує це з вже великою присутністю мережі у східному регіоні країни.

 

Дані: GT Partners Ukraine

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.