У “Метрограді” відкриють магазин АТБ. Він стане першим великим продуктовим ритейлером у ТРЦ

01.11.2021
2591

Фото: Depositphotos

Мережа АТБ відкриє магазин у київському ТРЦ “Метроград”. Про це повідомляє RAU з посиланням на консалтингову компанію Retail & Development Advisor. У коментарі Retailers у маркетінг-відділі ТРЦ повідомили, що з початку роботи у 2001 році, це перше відкриття магазину великого продуктового ритейлера. 


Загальна площа нового магазину АТБ становитиме майже 1400 кв. м, а площа торгового залу – понад 730 кв. м. Магазин буде реалізований у “чорній” концепції, яку почали проваджувати з 2016 року. Вона передбачає застосуваня технології енергозбереження, енергоефективності, освітлення, у торгових залах, використанні нові стандарти викладки товарів. У його асортименті буде представлено більше ніж 4000 SKU. 

  • Станом на 20 жовтня 2021 року торговельна мережа АТБ налічувала 1275 магазинів у 334 населених пунктах України. З початку року компанія відкрила 79 нових маркетів, ще 30 поновили роботу після реконструкції. У планах рітейлера довести кількість відкритих торгових точок до 120 до кінця поточного року. 

Фото: Depositphotos

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.