Магазин Urban Value Corner Store тестує робота для доставки продуктів

10.08.2021
1989

Фото: The Spoon

Американська мережа магазинів біля будинку Urban Value Corner Store спільно з постачальником онлайн-послуг Vroom Delivery тестує доставку останньої милі роботом Tortoise. Зараз послуга доставки менш ніж за годину доступна в центрі Даллеса. Користувачі можуть замовити основні продукти харчування, напої, морозиво, закуски, все - крім алкоголю і сигарет - їх доставляють кур'єри.


 

Кожен з роботів-доставщиків Tortoise управляється дистанційно. Роботи рухаються тільки по тротуарах з середньою швидкістю близько 3 миль/год (4,8 км/год), це дозволяє їм безпечно переміщатися серед пішоходів, автомобілів, домашніх тварин та інших перешкод. Візок може перевозити понад 100 фунтів (близько 45 кг) товару у запакованих контейнерах, які оператор візка дистанційно відкриває після прибуття у пункт призначення.

Крім переваг - швидкості і безконтактної доставки, Tortoise Cart створений для зменшення впливу e-commerce на трафік і навколишнє середовище.

У разі успіху Urban Value Corner Store розгорне послугу по всьому Далласу. «Ми дуже раді випробувати першу на ринку можливість для безконтактних покупок», - сказав генеральний директор Urban Value Стів Маккінлі. «Я очікую, що ця технологія у поєднанні з нашим різноманітним асортиментом продуктів надасть жителям і співробітникам офісу у центрі Далласа більш зручні способи здійснення покупок».

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.