Екс-керівник Bolt Україна Тарас Потічний перейшов у стартап Liki24

05.08.2021
2466

Фото: Forbes

Екс-керівник Bolt Україна Тарас Потічний приєднався до Liki24. Про це повідомляє AIN.


 

Потічний пішов з Bolt у 2020-му. У Liki24 він перейшов у липні 2021 року. У компанії він увійшов у борд, а також займе позицію Vice-President of Expansion і очолить напрямок з розвитку Liki24 на зовнішніх ринках. 

«Ми плануємо масштабну експансію у Польщі, Румунії та Угорщині. На черзі — ще кілька країн. Попереду багато роботи, оскільки однакових ринків не буває. Кожен має свою специфіку, яку потрібно враховувати, адаптуючи продукт, команду і підходи для взаємодії з клієнтами. Впевнений, наша робота стане початком для кардинальних змін на ринку фармацевтичного ринку», — розповідає Потічний.

«Зараз моє завдання — запуск локальних офісів у кожній окремій країні для ведення операційної діяльності. Будемо формувати команди на місцях, шукаємо людей, які займуться запусками у нових країнах і просуванням у тих, де ми вже присутні. HQ залишається в Україні», —  розповів AIN.UA Потічний.

За словами Антона Аврінского, засновника Liki24, Потічний допоможе компанії успішно розширити географію роботи у Європі —  це необхідний крок для подальшого розвитку і зростання компанії.

Примітно, що у Потічного - фармацевтична освіта. «Мені більше подобалися інновації, тому я пішов іншим шляхом. Але у 2021 «пазл склався» - у Liki24.com і інновації, і фарма », - додав Потічний.

Трансфер Потічного - удача для Liki24.com, розповів журналу Forbes топ-менеджер рекрутингової агенції Skillers Ігор Глиняний. «Директори по експансії зустрічаються рідко. Зазвичай стратегію виходу на нові ринки будують відділи маркетингу і продажів, а курує директор з продажу », - додає він.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.