Bolt запускає свою кур'єрську доставку невеликих відправлень ще у 10 містах України

16.09.2021
2249

Фото: ITC

Bolt розширює послуги кур’єрської доставки Delivery. Тепер вона буде доступна у Житомирі, Луцьку, Кременчуці, Рівному, Чернігові, Сумах, Черкасах, Хмельницькому, Чернівцях і в Ужгороді. Про це повідомляють у пресслужбі.


Delivery — це кур’єрська доставка невеликих відправлень або вантажу, який поміщається у багажному відділенні автомобіля. Згідно з чинним законодавством України перевезенню не підлягають грошові кошти, цінні папери тощо.

Для замовлення послуги необхідно вибрати категорію Delivery в додатку Bolt і разом із відправленням передати водієві контакти одержувача. При цьому кожне відправлення у категорії Delivery застраховане.

«З моменту запуску послуги Delivery у 2019 році, сервісом Bolt було доставлено сотні тисяч посилок по всій Україні. Ми спостерігаємо постійне зростання попиту серед споживачів на дану послугу»,— зазначив керівник напрямку замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

  • Категорія Delivery з’явилася у Києві у жовтні 2019. У 2020 році стала доступною у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Харкові, а також в Івано-Франківську й Одесі.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.