Сервіс Liki24 запустив цілодобову доставку ліків за 30 хвилин

20.08.2021
3131

Фото: Liki24

Сервіс Liki24.com запустив в Києві цілодобову доставку медикаментів протягом 30 хвилин. Під час тестового періоду доставка буде безкоштовною. Про це повідомив засновник Liki24 Антон Аврінскій в Facebook.


«Нарешті це сталося! Тепер я можу нормально відповідати, чому Liki24 називається саме Liki24! Ми запустили цілодобову надшвидку доставку будь-яких товарів з аптек! », - написав Аврінскій.

Поки послуга цілодобової доставки працює у Києві, а найближчим часом з'явиться і в інших містах України.

Щоб скористатися доставкою, на сайті Liki24.com необхідно вибрати ліки. Далі система шукає найближчу аптеку, де вони є у наявності. Замовлення приймає кур'єр, який знаходиться ближче до адресою доставки, потім доставляє користувачеві замовлення протягом 30 хвилин.

За словами Аврінского, Liki24 вже досягли середнього часу доставки у 30 хвилин. Іноді трапляються винятки: кур'єр може доставити замовлення як 15 хвилин, так і за 50 хвилин.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.