Казахстанская компания Kinopark-Kinoplexx Theatres открывает свой первый кинотеатр в Украине, сообщает "Интерфакс-Украина", с ссылкой на CEO Kinopark UA Галина Мокляк. Открытие запланировано на вторую половину августа 2021 года в ТРЦ Sky Mall, в помещении

22.07.2021
8853

Фото: mag-cinema.com

Казахстанська компанія Kinopark-Kinoplexx Theatres відкриває свій перший кінотеатр в Україні, повідомляє "Інтерфакс-Україна", з посиланням на CEO Kinopark UA Галина Мокляк. Відкриття заплановано на другу половину серпня 2021 року у ТРЦ Sky Mall, у приміщенні, де раніше знаходилася інша мережа — Multiplex.


У новому кінотеатрі буде 11 залів. Звук забезпечить українська компанія MAG Audio, цифрові проектори — Christie (США). Інвестиції в розширення та переоснащення кінопростору складуть $ 2,5 млн, повідомила Мокляк.

Kinopark-Kinoplexx Theatres є найбільшою кінотеатральною компанією на території Центральної Азії, у її управлінні знаходиться 24 кінотеатри у 11 містах Казахстану. Компанія також розвиває власну систему онлайн-придбання квитків і барної продукції на базі сайту kinopark.kz. Крім кінопоказу з 2021 року компанія приступила до виробництва власного кіно, створивши спеціальний підрозділ Tiger Films.

У найближчі роки компанія планує збільшити свою присутність на міжнародній арені, крім України, відкривши кінотеатри у таких країнах як Азербайджан, Узбекистан і Таджикистан.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.