Мережа "Файно маркет" досягнула позначки в 100 магазинів у своєму складі

16.07.2021
3831
Pr-Матеріал

Кіровоградська мережа супермаркетів біля дому «Файно Маркет» вже більше 10 років успішно працює у Кропивницькому та області. Наприкінці минулого року розширили кордони й відкрили перший магазин в іншому регіоні. Незабаром відкриття сотого магазину – у селищі Дубіївка, що поблизу Черкас. 


Як вже повідомлялося раніше, мережа планує відкриття 30 торгових точок, більшість з них працюватимуть на місці об’єктів Черкаської торговельної мережі «Абсолют». Таким чином, вдасться забезпечити робочими місцями понад 700 людей у регіоні.

Компанія «Вересень плюс» розвиває мережу магазинів біля дому і маркетів «Файно маркет» з 2011 року. За даними дослідницької компанії GT Partners Ukraine, на кінець 2020 р. оператор входив у список ТОП-15 food-рітейлерів України за кількістю магазинів і у список ТОП-20 food-рітейлерів України за обсягом виручки. Більшість магазинів компанії зосереджені у Кіровоградській області, але у минулому році був також здійснений запуск першого обʼєкту на Черкащині у місті Шполі.

У 2020 році мережа «Файно Маркет» отримала відзнаку від міської влади як «Кращий роботодавець року» та входить в п’ятірку найбільших платників податків у Кропивницькому та області.

Крім того, компанія третій рік поспіль стає переможцем у конкурсі «Народний бренд» у номінації «Супермаркети, магазини», який організовує сервіс про відгуки 20.ua.  

Соціально-активний бізнес, добросусідські відносини, бережне ставлення до покупців – запорука успіху мережі «Файно Маркет». 

Бути добрим сусідом легко. Це вже багато років поспіль демонструє мережа «Файно Маркет». Підтвердженням цьому є різноманітні проекти, які втілюються у життя: співпраця з благодійними фондами у підтримку онко-хворих діток; збір корму для безпритульних тварин та багато іншого.

У мережі зізнаються, планують активно співпрацювати з громадою Черкащини. Приміром, у нещодавно відкритому супермаркеті у Черкасах, стартувала акція зі збору корму для безпритульних тварин із Черкаським міським товариством захисту тварин "Друг". Така ініціатива успішно працює у Кропивницькому. За час її проведення вдалося зібрати більше 4 тонн корму, круп для місцевих притулків. 

Крім того, у планах працювати з ОСББ та допомагати, по-сусідськи, вирішувати побутові негаразди. 

Святкове відкриття 100-го магазину планується 17 липня 2021 року у с.Дубіївка, вул. Богдана Хмельницького, 27а. 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.