Відкрився 100-й магазин компанії ТОВ «Вересень плюс»

16.12.2020
7712
Pr-Матеріал
5 грудня 2020 року керуюча компанія ТОВ «Вересень плюс», що керує роздрібними мережами: «Файно Маркет», «VARTO» і «Vересень» відкрила свій 100 магазин. Новий магазин біля дому роздрібної мережі «Файно Маркет» розташований за адресою: село Рівне (Кіровоградська область) вул. Центральна, 104.

Компанія ТОВ «Вересень плюс» — одна з провідних рітейл-мереж центральної України продовжує розвиватися.
На сьогодні компанія керує 100 магазинами різного формату: супермаркети, магазини біля дому, мінімаркети, соціальні магазини, дискаунтери та спеціалізований роздріб.
Традиційно роздрібна мережа «Файно Маркет» пропонує відвідувачам нової торгової точки широкий вибір товарів за доступними цінами: бакалія, м'ясо-молочна продукція, кондитерські вироби, свіжі овочі і фрукти, алкогольні напої, побутова хімія і багато іншого.
Торгова мережа пропонує понад 60 найменувань товарів, вироблених під власними торговими марками «Вигідно!», «Мила Пані», «Luxberi» і «Файна Марка», в категоріях: бакалія, молочні продукти, непродовольчі товари, кондитерські вироби, снеки, заморожені продукти, овочі, фрукти, риба і морепродукти, безалкогольні напої, чай і кава. Ці товари представлені в сегментах від «першої ціни» до «середньої ціни».
Покупців також очікують постійні акції та привабливі знижки на безліч товарів - як повсякденного попиту, так і ексклюзивних делікатесів.
У мережі «Файно Маркет» діє програма лояльності - накопичувальні дисконтні карти та карти лояльності для пенсіонерів. Компанія соціально активна, надає допомогу онкохворим дітям, здійснює висадку дерев, ініціює збори кормів для тварин, тим самим залучає своїх покупців до добрих справ і підтверджує свій імідж «добросусідського бренду». У магазинах мережі діє як готівковий, так і безготівковий розрахунок.
Добрим сусідам - ​​добрі ціни!

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.