IKEA тимчасово призупинила роботу українського інтернет-магазину. Майже через два тижні після запуску

25.05.2020
6485

Фото: Interfax-Ukraine

IKEA прийняла рішення тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на офіційний коментар компанії. Нагадаємо, шведський рітейлер меблів і товарів для дому запустив можливість замовити товар на своєму сайті 14 травня.


 

"Щоб задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA та очікуванням клієнтів, ми прийняли рішення обробляти і доставляти вже зареєстровані замовлення і тимчасово обмежити можливість оформляти нові", — йдеться в офіційній відповіді IKEA.

Компанія робить все можливе для якомога швидшого відновлення діяльності сайту. "Разом із місцевими сервіс-провайдерами команда IKEA наполегливо працює, щоб розширити можливості і відповідати очікуванням покупців. Ми робимо все можливе, щоб відновити діяльність сайту якомога швидше, і як тільки це стане можливим, відразу вам повідомимо", — йдеться у відповіді.

Про те, як проходив процес купівлі на українському сайті IKEA, можна прочитати тут.

Про те, як в українському Instagram після запуску онлайн-магазину з'явилися фейкові сторінки IKEA, можна прочитати тут.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.