Номінант Retail Design Awards2021: MIRS Home у київському CHICAGO Central House

25.11.2021
3003
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. Магазин MIRS Home – перший у Києві мультибрендовий магазин побутової техніки преміального сегменту.


 

14 вересня 2021 року у CHICAGO Central House за адресою: вул. Антоновича, 44 відкрився MIRS Home.

У MIRS Home представлені відомі європейські бренди: Liebherr, V-Zug, BORA, DeDietrich, Kuppersbusch, Best Chef, Brandt, Fulgor Milano.

В основі сервісної моделі MIRS Home лежить концепція гостинності. Це означає, що кожен клієнт магазину – насамперед гість, і турбота про його комфорт – головний пріоритет. Менеджер супроводжує гостя на всіх етапах підбору та експлуатації побутової техніки: від знайомства за чашкою кави до монтажу пристроїв та сервісного обслуговування.
Інтер'єр MIRS Home сучасний та лаконічний, із вкрапленнями декоративних дизайнерських елементів. Його концепція має на увазі відкритий формат магазину, де кожна частина експозиції легко проглядається. Зонування простору чітке та продумане з погляду етапів підбору побутової техніки: холодильна зона Liebherr; варильні панелі, витяжки та духові шафи; техніка для догляду за одягом; мийки та змішувачі; дрібна побутова техніка.

Простір магазину легко трансформувати для освітніх чи розважальних заходів до 30 осіб, адже івент-маркетинг – один із ключових напрямків маркетингової стратегії MIRS Home.
Це вже четвертий бізнес корпорації MIRS у сфері роздрібної торгівлі. З 1992 року MIRS знайомить українського споживача з провідними виробниками посуду, побутової техніки й меблів, дистрибутуючи на ринок понад 400 брендів. Відкрити мультибрендовий шоу-рум побутової техніки — давня мрія СЕО корпорації Олега Михайленко. Адже Київ потребував місця, де можна у буквальному сенсі доторкнутися до найкращої побутової техніки Європи. Вже майже 30 років MIRS ретельно формує свій портфель брендів, обираючи новаторів у технологіях, дизайні, користувацькому досвіді. Тепер усі вони зібрані в одному місці — і це місце MIRS Home. Розробкою та реалізацією проекту займалася компанія IDNT.

Частину техніки експозиції можна протестувати та оцінити її переваги безпосередньо у роботі. Для цього передбачена зона «активної кухні» з великим островом та розкладним обіднім столом. Тут гість, користуючись підказками менеджерів чи навіть професійного шеф-кухаря, може приготувати улюблену страву. Для кавових та винних гурманів представлений широкий асортимент кавоварки та винних холодильників з опцією дегустування напоїв. А якщо ви інвестуєте в одяг та займаєтеся його правильним доглядом та зберіганням, то вам запропонують протестувати Refresh Butler від V-ZUG – спеціальний пристрій для відпарювання, дезінфекції та ароматизації речей.

Окремими «острівцями» виділено лаунж-зони – тут можна докладно обговорити замовлення з менеджером, попрацювати з дизайнером інтер'єру чи просто відпочити. Більш роздрібним формат магазину MIRS Home виробляють стелажі із супутніми товарами, аксесуарами, посудом.

Простір магазину легко трансформувати для освітніх чи розважальних заходів до 30 осіб (івент-маркетинг — один із ключових напрямків маркетингової стратегії MIRS Home).

Це вже четвертий бізнес корпорації MIRS у сфері роздрібної торгівлі. З 1992 року MIRS знайомить українського споживача з провідними виробниками посуду, побутової техніки й меблів, дистрибутуючи на ринок понад 400 брендів. Відкрити мультибрендовий шоу-рум побутової техніки — давня мрія СЕО корпорації Олега Михайленко. Адже Київ потребував місця, де можна у буквальному сенсі доторкнутися до найкращої побутової техніки Європи. Вже майже 30 років MIRS ретельно формує свій портфель брендів, обираючи новаторів у технологіях, дизайні, користувацькому досвіді. Тепер усі вони зібрані в одному місці — і це місце MIRS Home.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.