Номінант Retail Design Awards2021: BROCARD у ТРЦ Nikolsky

01.12.2021
2913
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Косметика та парфумерія: краса та здоров'я" бере участь BROCARD у харківському Nikolsky.


 

У новому магазині представлено 130 брендів парфумерії та косметики (CHANEL, Dior, Lancôme, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce & Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Магазин виконаний у звичній для нових об'єктів мережі чорно-білій гамі.

Конфігурація BROCARD виконана інтуїтивно зрозумілою, що полегшує процес пошуку необхідних засобів: парфумерія, декоративна косметика, догляд для шкіри та волосся, зонування на жіночі та чоловічі лінії.

Конфігурація BROCARD виконанана інтуїтивно зрозуміла, що полегшує процес пошуку. 

 

Для нішевих ароматів відведено окрему залу. Тут, у камерній атмосфері, можна отримати кваліфіковану консультацію експертів та послухати аромати легендарних брендів (Tiziana Terenzi, V Canto, Penhaligon, Vilhelm Parfumerie, Trussardi Le Vie Di Milano, Artisan Parfumeur, Montale та інші).

 

 


Стильний макіяж стане ідеальним місцем для селфі та тестування нових засобів декоративної косметики під керівництвом професійних візажистів.

Также в новом магазине будет представлен стенд для самостоятельного выбора ароматов, где парфюмерия сегментирована не по брендам, а в рамках более понятных и привычных характеристик (свежий, древесный, сладкий аромат).

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.