Номінант Retail Design Awards2021: EVA beauty lab у ТРЦ Retroville

27.11.2021
2974
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Косметика та парфумерія, краса та здоров'я" бере участь EVA beauty lab у ТРЦ Retroville. Це магазин нового формату національної мережі EVA із сучасним дизайном. Він пропонує широкий вибір декоративної косметики, товарів для догляду за обличчям, тілом та волоссям, біжутерії та аксесуарів.


Новий магазин займає нішу косметичної та парфумерної продукції та є першим майданчиком для творчих експериментів у сфері б'юті-індустрії. За попереднім записом фахівці EVA beauty lab проведуть безкоштовне тестування шкіри обличчя та нададуть рекомендації щодо догляду. Також клієнти магазину можуть отримати безкоштовний макіяж. Магазин відкритий у травні 2021 року. Загальна площа складає 312,6 кв.м, торгова – 276,1 кв.м. Асортименти охоплює близько 15 000 SKU.

На відміну від традиційних магазинів EVA, у beauty lab відсутні товари для дому та побутова хімія. Натомість розширено асортимент декоративної косметики, продуктів для догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також парфумерії, біжутерії та аксесуарів. У магазині організовані зони тестування шкіри обличчя та макіяжу. За попереднім записом у мобільному додатку EVA, на сайті https://beauty.eva.ua/ або безпосередньо у магазині EVA beauty lab (за допомогою спеціального планшета), клієнти можуть скористатися послугами візажиста та протестувати стан шкіри обличчя, щоб підібрати правильні засоби по догляду. Ці сервіси безкоштовні для власників карток лояльності «EVA МОЗАЇКА». Автор концепції – компанія IDNT.

 

 

Тестування шкіри обличчя проводиться методом експрес-діагностики за допомогою німецького апарату PEN STATION PS100, що вимірює рівень жирності та зволоженості. Також за допомогою спеціальної камери консультант EVA обстежує стан пор. Під час проведення огляду дотримано відповідні санітарно-гігієнічні норми: спеціаліст працює у засобах індивідуального захисту та проводить діагностику на відстані витягнутої руки.

На базі EVA beauty lab планується проводити спеціалізовані івенти для відвідувачів: презентації нових колекцій декоративної косметики, тематичні дні брендів та майстер-класи з візажу. Щоб у магазині було комфортно перебувати з дітьми, тут обладнано спеціальну ігрову зону.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.