Номінант Retail Design Awards2021: «Фокстрот» у ТРЦ Respublika Park

27.11.2021
3241
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Побутова техніка та електроніка" бере участь "Фокстрот" у ТРЦ Respublika Park. Новий магазин — це 166-й магазин рітейлера побутової та електронної техніки з максимальним наповненням товару. Він є квінтесенцією вибору найбільш затребуваного клієнтом асортименту у всіх представлених у мережі товарних підгрупах.


«Фокстрот» у ТРЦ Respublika Park відкрито 12 листопада 2021 року. Вироблений протягом багатьох років досвід та плідна співпраця з партнерами дозволили презентувати покупцям сучасний дизайн, ергономічні рішення та максимальне наповнення товару.

Загальна площа нового магазину складає 1843 кв. м, торгівельна – 1366 кв. За широтою асортименту він майже не поступається найбільшому магазину мережі, столичному «флагману» – магазину на пр-ті С. Бандери, 21. На полицях представлено понад 4000 позицій від провідних виробників побутової та електронної техніки. Близько півсотні інших популярних позицій є у накопичувачах на майданчику чи складі.

Вперше у мережі тут облаштовано ексклюзивні бренд-зони нового покоління від групи компаній SEB (бренди Moulinex, Tefal та ін.): виходячи із запитів "Фокстрот", розроблено унікальні рішення щодо встановлення торговельного обладнання для демонстрації продукції (напр., мультиварки, електрогриль) . Встановлено сучасне обладнання для товарів з асортименту мобільних та комп'ютерних аксесуарів. Представлено лінійку з фірмовим мерчем, який нещодавно запустили у продаж.

Устатковано зручні робочі місця для персоналу з можливістю замовлення товару з інтернет-магазину foxtrot.ua.

 

 

 

 

 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.