Номінант Retail Design Awards2021: точка видачі інтернет-маркету «Жук» у Хмельницькому

24.11.2021
2850
Партнер проекту

 

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Omni магазин/точка видачі" бере участь точка видачі інтернет-маркету «Жук» у Хмельницькому. Новий магазин — це ребрендинг-проект для мережі магазинів «Жук», які стають центром видачі замовлень та інтернет-маркетом, два в одному.


Магазин "Жук" у новій концепції було відкрито у Хмельницькому, за адресою: вул. Проскурівська, 18. Для нового формату було розроблені: комунікаційна стратегія, нова бренд айдентика, візуальний формат, стандарти викладки та цінників. Площа простору – 60 кв.м, автор концепції: Dzyuba retail atelier.

Перед командою стояли завдання зробити рітейл простір привабливим для покупця та донести нове позиціонування бренду та його переваги через формат, дизайн та комунікацію. При цьому необхідно було врахувати специфічну бізнес-модель, операційні процеси та регіональні особливості архітектури точок.

  • Шлях клієнта формує відчуття комфорту та розкриває нову сервісну модель – центр видачі замовлень + шоу рум.
  • Дизайн знайомить з новим образом бренду та транслює різноманітний асортимент інтернет-маркету понад 100 000 товарів.
  • Комунікація справляється із найскладнішим завданням – донести першу ціну на рівні іміджу.

 

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.