Номінант Retail Design Awards 2021: торговий центр Хіт Mall у Києві

17.11.2021
2845
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Кращий дизайн ТРЦ" бере участь Хіт Mall, що відкрився у 2021 році у Києві.


ТЦ Хіт Mall – сучасний торговий центр, розташований у густонаселеному районі Києва біля метро Житомирська за адресою: Просп. Перемоги 134/1. AVG Group виступила у ролі генерального проектувальника та автора дизайну інтер'єрів, девелопер – компанія "Альянс-Екопроект". Торговий центр було відкрито у серпні 2021 року, загальна площа становить 19 700 кв. м. Якірним орендарем є Novus площею 2450 кв. На площі, що залишилася, працюють близько 80 операторів.

Торговий центр був запроектований як двоповерховий будинок з покрівлею під відкритим паркінгом і підземним рівнем. До рівня експлуатованої покрівлі ведуть ліфти, ескалатори та сходи. Окрім торгових площ тут розміщуються заклади громадського харчування, офісні приміщення.

Основний акцент – виділення вхідних груп, підкреслених верхнім світлом та іншими архітектурно-декоративними прийомами. Цілісність геометричного фасаду будівлі створює комбінація кольорових ламелей, фіброцементних плит, сендвіч-панелей стриманої кольорової гами, скління та декоративних елементів фасаду.

Зовнішній вигляд торгового центру обумовлений його внутрішньою структурою. Жвавий трафік зумовив застосування медіафасадів як інтерактивний, навігаційний та рекламний інструмент.

Оздоблювальні матеріали підібрані з урахуванням насиченого трафіку, використані вандалостійкі, негорючі матеріали, що імітують натуральні покриття.

У дизайні інтер'єрів застосовується скандинавський стиль, що гармонійно поєднує в собі затишок та мінімалізм. Прості лінії та функціональні матеріали успішно підкреслюють симбіоз фасадних та інтер'єрних рішень.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.