Номінант Retail Design Awards 2021: експериментальний формат SOVA Pick Up

16.11.2021
2618
Партнер проекту

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує у рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Omni Магазин/Точка видачі" бере участь новий формат ювелірного рітейлера SOVA Pick Up. Це точка видачі інтернет-замовлень та магазин з обмеженим асортиментом найпопулярніших товарів. Головна мета – бути ближче до клієнта та забезпечити фізичну присутність бренду.


 

Новий рітейл означає появу нових форматів. SOVA Pick Up – експериментальний формат торгових точок, що займають лише два квадратні метри. Він був розроблений для видачі замовлень із ювелірного інтернет-магазину.

SOVA Pick Up має декілька функцій. Крім точки видачі, це також точка оформлення замовлення через планшет. Також тут представлені прикраси із флагманських колекцій ювелірного будинку, щоб клієнти могли детальніше ознайомитись із бестселерами бренду.

У компанії відзначають, що новий формат дозволить бренду створювати нові точки видачі прикрас без значних інвестицій та швидко масштабуватись за рахунок мобільності нового формату. Завдання пілотного SOVA Pick Up максимально прискорити та полегшити взаємодію клієнта з магазином незалежно від каналу продажу та бути ближчим до клієнта.

SOVA Pick Up працюють у київських ТРЦ Aladdin ТРЦ Проспект, у ТРЦ "Караван" у Дніпрі та у чернігівському ТРЦ Hollywood.

Мережа SOVA налічує 38 магазинів в Україні.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.