Магазин тижня: "Сільпо" у морському стилі у ТРЦ City Center в Одесі

20.07.2021
5173

Retailers проводить конкурс найкращих рітейл-дизайнів Retail Design Awards 2021 та публікує в рубриці "Магазин тижня" номінантів премії. У номінації "Реновація року" бере участь магазин "Сільпо" в одеському ТРЦ City Center, в оформленні якого використані образи морських мешканців.


 

 Концепцію відтворено в морському стилі, а головні герої дизайн-історії ― величезні кити.

4418 м2 торгового залу ― фантастична підводна подорож. Над відділом «Власної кондитерської» три кити тримають світ ― цукерки «Вулкан», макарун і будинок із печива. Над відділом екзотичних овочів і фруктів пірнають дивовижні мешканці океану: скат-лимон, черепаха-ананас, черепаха-пітахая, риби-їжаки з кошиками «Сільпо», а інтерактивний кит з лохини пускає фонтан.

В оновленому магазині є особливі рибний та м’ясний відділи, скарби Власного імпорту більш як з 80 країн світу та добірні фермерські продукти від «Лавки традицій», квітковий бутик і кав’ярня з кавою власного обсмажування Feel_trd. А біля кафе у своїй фірмовій червоній шапочці присів відпочити на плече величезного папуги Жако старий добрий Жак-Ів Кусто.

Для Гостей працює послуга експрес-доставки ― а всередині самого магазину можна побачити, як Смаковершник-броколі привозить їжу косатці.
Автор_концепции_название_дизайн-бюро_или_in-house-команда: Автор ідеї: команда "Сільпо"


Фото: Facebook-сторінка "Сільпо"

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.