Цілодобовий магазин Moyo у Києві відкрився в оновленому форматі

13.07.2021
4540

У Києві в онолвенному форматі відкрився цілодобовий магазин побутової техніки та електроніки Moyo. Пропонуємо подивитися фотоогляд


 

Цілодобовий Moyo вперше відкрився у 2019 році, а навесні 2021 року в ньому було проведено редизайн. Moyo 24/7 знаходиться у Києві, за адресою Марка Вовчка 18А. На площі 1500 кв.м. доступно понад 50 000 товарів: смартфони, ноутбуки, товари особистого користування, дрібна і великогабаритна техніка.

Moyo працює і як точка самовивозу інтернет-магазину, і як традиційний цегляний магазин, у якому можна зробити покупку на місці.

Moyo 24/7 - це одночасно і склад, тому навіть якщо товару не виявиться у наявності, його відразу ж можна заказати. До того ж, весь процес доставки у магазин автоматизований. Транспортна лінія з'єднує торгову зону зі складом, тому час очікування становить не більше 20 хвилин.


 

 

 

\

Фото: прес-служба Moyo

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.