У ЖК "Пори року" відкрився магазин здорової їжі ФО

10.08.2021
4447

ФО - новий магазин здорової їжі, який відкрився по вулиці Кудряшова 20Г, у столичному ЖК "Пори року". Автор концепції Юлія Дзюба (Dzyuba retail atelier) поділилася деталями і особливостями оформлення і як вони транслюють ідею бренду. пропонуємо фотоогляд


 

Дизайн-концепція ФО транслює ідею бренду здорової їжі за допомогою світлого інтер'єру, з використанням натуральних матеріалів теплих відтінків. У магазині немає товару під ногами, торговий зал добре проглядається з усіх боків, немає урізаних проходів. "Ми хотіли дати гостям відчуття" більше повітря ", слідуючи ведучому тренду у світовому рітейл дизайні", - розповіла Юлія Дзюба.

Все обладнання та меблі розроблені для ФО ексклюзивно, з заводського використовується тільки холодильне обладнання та освітлення.

В інтер'єрі використані цікаві прийоми для оформлення. Зона з фірмовим островом з овочами і фруктами і розташована над ним вивіска-люстра у формі логотипу ФО за задумом мають єдині форми - це креативний спосіб зробити інтер'єр та обладнання продовженням брендингу.

Ще одна особливість - сторітеллінг - це спеціально розроблений авторський художній розпис стін, за допомогою якої бренд знайомить гостей з продуктом. Одна стіна є промо зоною і "продає" фірмовий шоппер і еко аксесуари. Друга - підтримує ключову категорію фруктів і овочів і у веселій формі підказує, у яких овочах і фруктах містяться вітаміни.










Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.