Караван у Харкові відбудують за 150 млн грн

27.04.2023
2881

Компанія DCH I&RE з вересня 2023 року розпочинає роботи з повного відновлення ТРЦ «Караван» у Харкові, повідомляє Malls Club з посиланням на прес-службу DCH I&RE


 

Як повідомили в офісі компанії DCH I&RE, що здійснює управління трьома ТРЦ «Караван» в Києві, Дніпрі та Харкові, наразі, в Харкові, розпочато інженерно-технічну експертизу будівлі, мета якої проаналізувати стан металоконструкцій та інженерних систем.

За три місяці, керівництво компанії очікує на отримання висновків щодо подальшого безпечного використання будівлі торгового центру, а також проектних рішень по його повному відновленню.

Орієнтовний бюджет відбудови складатиме 150 млн грн.

«Після отримання висновків експертизи та остаточних прорахунків, в вересні цього року ми плануємо вже розпочати відновлюванні роботи. Сподіваємось, обійтись без різних форс-мажорів та все встигнути в строк. Ми дуже скучили за нашим «Караваном» у Харкові, це – флагман нашої мережі. Тому, знову інвестуємо, віримо і робитимо все, щоб й надалі виправдовувати довіру наших гостей, повернути стабільний попит серед орендарів, дивувати та дарувати нові враження харків’янам», - коментує генеральний директор DCH Infrastructure & Real Estate Ірина Поварчук.

Нагадаємо, що будівля торгового центру «Караван» впродовж перших місяців 2022 року декілька разів потерпала від ворожого ракетного обстрілу міста. Найбільшої шкоди об’єкт зазнав 7-го квітня, коли в результаті виниклої після обстрілу пожежі, загорівся дах та верхні поверхи будівлі.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.