COMFY оновив формат магазину на одеському Привозі

15.08.2024
456

Фото: COMFY

COMFY продовжує оновлювати свої магазини та відкрив після реформату відкрився оновлений магазин в Одесі на Привозі (вул. Пантелеймонівська, 21). Торговельна площа магазину збільшилась на 200 метрів, що дозволило розширити асортимент  на полицях та збільшити кількість бренд-зон.


Ритейлер активно оновлює мережу магазині. За перші шість місяців 2024 року COMFY реформатував 60% всієї мережі, а саме — 65 магазинів. Остаточно завершити процес оновлень всіх магазинів за новими стандартами планується до кінця поточного року.

Основна задача оновлення та реформату — підлаштувати магазин під зміни попиту й асортименту та переналаштувати процеси в магазинах. У 2024 році до завдань реформату додалося оновлення зони видачі інтернет-замовлення, чого вимагає суттєве зростання онлайн-продажів компанії (2023 року частка онлайн-продажів перевищила 30%). 

Завітати до оновленого магазину в Одесі відвідувачі можуть за адресою вул. Пантелеймонівська, 21. 

Читайте також: Підсумки роботи COMFY за перше півріччя 2024 року: понад 870 млн грн податків, оновлення 60% мережі та 17 млн грн на ЗСУ

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.