Алекс Купер відновлює роботу Odesa Food Market

06.03.2024
484

Фото: village.com.ua

Український ресторатор Алекс Купер відновлює роботу Odesa Food Market і шукає фуд-проєкти по всій країні. Про це Купер написав в Instagram, повідомляє Liga.net


"Ось в такий момент, хочу вам сказати, що будуємо великий ресторан в Одесі та відновлюємо роботу Одеського ринку їжі. Шукаємо круті фуд-проєкти по всій країні, пишіть мені в приватні", – йдеться в пості.

Проєкт Купера в Одесі став на паузу після повномасштабного вторгнення. На базі Odesa Food Market на вул. Рішельєвській, 9а, було організовано Гуманітарний волонтерський центр, який збирав гуманітарну допомогу для територіальної оборони та ЗСУ в Одесі та області.

Штаб переїхав із приміщення Odesa Food Market ще в травні 2022 року. Відтоді точилися розмови про відновлення роботи закладу.

Алекс Купер – ресторатор, засновник та власник понад 20 проєктів у Києві, Львові, Харкові й Одесі. Серед них Kyiv Food Market і Odesa Food Market, Avi Kiosk, "Молодість", Shalom і "Селям".

Увечері 26 лютого 2024 року Купер відкрив збір на 50 FPV-дронів для бійців на Авдіївському напрямку. Схема: 1 гривня донату = 1 гривня депозиту в його закладах в Одесі, Києві та Львові. Мета - зібрати мільйон гривень. На ранок 27 лютого  українці задонатили понад половину необхідної суми.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.