Малина Нгай відвідала Watsons Україна, виражаючи беззаперечну підтримку

19.05.2023
1610
PR матеріал

Генеральна директорка A.S. Watson (Азія та Європа) Малина Нгай, здійснила візит до України та зустрілась із колегами та працівниками Watsons Україна. Від початку війни підтримка A.S Watson Group є безпрецедентною, Група надає допомогу та підтримує функціональність та роботу бізнесу забезпечуючи робочі місця та необхідний, якісний клієнтський сервіс. 


 Завдяки спільним зусиллям усіх колег, Watsons працює і розвивається у цей складний час та надалі залишається єдиною міжнародною компанією в Україні в сегменті роздрібного бізнесу H&B (health & beauty, здоров'я та краси).  

Команда, впевнено долає усі виклики  разом та розділяє спільні цінності. Турбота один про одного була і залишається ключовим завданням протягом останніх місяців. Основним пріоритетом серед працівників є задоволення потреб клієнтів та надання якісного і безпечного сервісу. Незважаючи, на всі ризики, які існують під час військового стану, Малина Нгай змогла здійснити прогулянку Києвом, зайти у магазини Watsons  та поспілкуватись як із клієнтами, так із працівниками.

«130 000 колег в A.S. Watson Group  пишаються вашою мужністю у цей неймовірно складний час в обслуговувані клієнтів Watsons!  Хоча ми як компанія не маємо впливу на зупинення війни, ми віримо, що зосередження на веденні бізнесу тут об’єднує людей та може сприяти миру і процвітанню.» — коментує Малина Нгай, генеральна директорка A.S. Watson (Азія та Європа).

Малині подарували особливий подарунок – вишиванку та висловили вдячність за візит. Її присутність була особливо цінною для команди та стала символом підтримки та мотивації для усіх колег. 

 

 

Довідка. Watsons Україна - входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я. Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.

Крім того, щоденно Watsons збирає гуманітарну допомогу для ТрО, ЗСУ, благодійних фондів, пологових домів, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб та інших, хто потребує допомоги. Щодо співробітників, то компанія зберегла усі робочі місця із відповідними виплатами. Більше 2790 співробітників обслуговують близько 3 млн покупців щомісяця.  

 

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.