У Вінниці відкрився новий McDonald’s

30.03.2023
797
У Вінниці відкрився новий McDonald’s

Фото: McDonald's

Вінницький ресторан, який був майже збудований перед повномасштабним вторгненням, відкрився 30 березня. Він є четвертим новим рестораном з моменту відновлення діяльності McDonald’s в Україні. Відтепер у  місті працюють три ресторани McDonald’s, а всього в Україні – 73, повідомляє прес-служба компанії


 

30 березня у м. Вінниці на Хмельницькому шосе, 114-К розпочав роботу новий ресторан McDonald’s. Він став першим новим закладом, відкритим компанією у 2023 році. 

У щойно відкритому вінницькому ресторані для відвідувачів є 125 місць у залі та 88 на терасі. Всередині доступні 10 терміналів самообслуговування. Автомобілісти зможуть скористатися МакДрайвом з двома лініями заїзду. Ресторан працюватиме з 07:00 до 22:00 та дотримуватиметься розширених правил безпеки, впроваджених компанією.

McDonald’s в Україні не лише продовжує відновлювати роботу тимчасово закритих закладів, а й завершує розпочате раніше будівництво й облаштування. Зокрема, будівництво вінницького ресторану стартувало ще у 2021 року і більшість будівельних робіт була завершена до 24 лютого 2022 року. Відтепер цей заклад –  четвертий новозбудований ресторан, який відкрився після початку повномасштабного вторгнення. Раніше нові заклади McDonald’s з’явились у м. Києві в Оболонському р-ні, у м. Львові в Сихівському р-ні та у с. Лісниках Київської обл.

McDonald’s продовжує розширювати кількість ресторанів та географію роботи в Україні: спершу ресторани відновлювали роботу в центральній і західній частинах України, а нещодавно розпочалося відновлення діяльності на півдні. П’ять ресторанів в Одесі поновили роботу 28 березня

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.