Rozetka запустилася у Польщі

06.03.2023
711

Фото: Rozetka

 

 

Український онлайн-ритейлер  Rozetka запустив сайт у Польщі в тестовому режимі. На ньому можна купувати та замовляти товари з  доставкою по всій країні. Сайт доступний як польською, так і українською мовами.


 

 

Наразі в асортименті онлайн-ритейлера вже є такі категорії, як побутова техніка, електроніка, одяг та взуття, дитячі товари, зоотовари, товари для дому, інструменти та інше. Вибір та кількість товарів на сайті швидко збільшується.


«Rozetka почала працювати у Польщі. Поки що в тестовому режимі: перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки. Розраховуємо, як на велику українську аудиторію (понад 2 млн українців проживають у Польщі), так і на місцеву», – говорить співзасновник Rozetka, Владислав Чечоткін.

Нагадаємо, в Польщі розвиває свій бізнес "Нова пошта", на дату виходу новини компанія відкрила 19 відділень у Польщі, "Галя Балувана" відкрила першу точку у Кракові під назвою Multicook, MakeUp розвиває свій онлайн-бізнес, ритейлер товарів для краси відкрив салон краси в одному з торговельних центрів у Варшаві.

Згідно звіту Польського економічного інституту, українці становили 45% усіх нових іноземних компаній, які відкрилиcя в Польщі протягом 2022 року.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.