Косметичний онлайн-маркет MakeUP відкрив салон краси у Варшаві

15.02.2023
710

Інтернет-магазин косметичних товарів Make UP відкрив салон краси MakeUP Beauty Atelier у варшавському торговельному центрі "Воля Парк", про це компанія повідомила на своїй Facebook-сторінці


 У MakeUP Beauty Atelier  компанія пропонує перукарні та косметологічні послуги. Таким чином, це вже друга офлайн-локація найбільшого українського онлайн-магазина товарів краси. Перший шоурум відкрився у київському в ТРЦ "Атмосфера" у 2022 році.

Інтернет-магазин косметики та парфумерії MakeUP був заснований Сергієм Волобуєвим та Євгеном Малєвим у 2009 році. У 2019 році виторг компанії перевищив 1 млрд грн. У 2022 році частку бізнесу придбав фонд прямих інвестицій Horizon Capital. 

Компанія намагається масштабувати бізнес у Європі. На сайті MakeUP відмічається, що компанія працює на 25 ринках, її сайт щоденно відвідують 340 мільйонів користувачів з усього світу, в магазині представлено 4500 брендів та 240 000 найменувань товарів.

Все більше українських компаній відкривають свої представництва у Варшаві: monobank, "Нова пошта", "Галя Балувана"

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.