Максим Бєляк пішов із платформи Hubber, де займав посаду CEO

04.02.2022
1348

Фото: Hubber

У вересні 2020 року Бєляк став керуючим директором Hubber, де вже працював на посаді Chief Product Owner (травень 2018 – жовтень 2019). Сьогоднi він опублікував пост у Facebook, у якому повідомив, що приєднався до продуктової IT-компанії Jooble у ролі CPO.


На сайті в блозі Jooble зазначається, що Бєляк приєднався до компанії у грудні 2021 року. «Мій основний фокус зараз – це розвиток та підвищення цінності продукту для претендентів у всьому світі. У 2022 році концентруватимуся на покращенні продуктових та бізнес-метрик Jooble Aggregator, впровадженні best practice продуктового управління та розвитку команди»‎.

Раніше Максим Бєляк кілька років розвивав e-Commerce продукт Hubber: спочатку у ролі СPO, а потім і у ролі CEO. За останній рік під його управлінням Hubber наростив продуктовий функціонал, перейшов на нову інфраструктуру та розпочав співпрацю з найбільшими українськими e-Commerce майданчиками. У 2021 році крім існуючих партнерів (Kasta.ua, Epicentrk.ua, F.ua) та сотень нішевих інтернет-магазинів, Hubber розпочав співпрацю з Olx.ua, Bi.ua, Intertop.ua, Zakúpka.com. Стартував cross-border напрям (Wish.com та Joom.com). Зараз, асортимент Hubber зараз близько 1,5 млн. SKU, у тому числі це товари таких постачальників як MebelOk, "Південь-Контракт", "Антошка" та багато інших, зазначив Бєляк у своєму пості.

Retailers звернувся за коментарем до платформи Hubber, щоб дізнатися, хто займе позицію Бєляка. У компанії відповіли, що наразі посада CEO у Hubber вакантна. Операційною діяльністю займається сформована Максимом команда і тім-ліди, у ролі куратора виступає Co-Founder проєкту Олексій Лужковий.

Читайте новини і аналітику про ритейл та e-commerce в Україні на нашій сторінці в Facebook, на нашому каналі в Telegram, а також підписуйтеся на щотижневу e-mail розсилку.